INNLOGGING PRIVATE

For å logge inn må du registrere deg som kunde. Det gjøres ved å trykke på «Ny bruker? KLIKK HER». Etter det er gjort vil du motta en e-post med en bekreftelseslink.

Hvordan bestille en henting: Etter innlogging får du tre valg
-MIN KONTO
-BESTILL
-LOGG UT
Trykk på «BESTILL» slik at du kommer til henteadresse. Der kan du velge henteadresse eller legge til ny henteadresse. Du legger også inn ett mobiltelefonnummer for kontakt via SMS. Du har mulighet til å legge inn hentenotater hvis du vil gi en enkel beskjed til sjåfør. Skriv gjerne hvor hesten er plassert.

Når henteadresse og telefon nummer er valgt, trykker du «FORTSETT»

Nå velger du antall du skal levere. I ruten «TILLEGGSINFORMSJON» kan du legge inn hestens navn ol. (ikke notater til sjåfør) Trykk «LEGG TIL DYR» for å fortsette.

Les leveringsvilkår, og hak av for at de er lest og forstått. Først da kan du trykke «BEKREFT ORDRE» for å komme til «BEKREFT OG BETAL»

Se over bestillingen at det alt stemmer, trykk enten ««BEKREFT OG BETAL» eller «REDIGER ORDRE»

Da du har trykket «BEKREFT OG BETAL» får du beskjed om at du vil bli omdirigert til kredittkortbetalingstjenesten. Trykk «FORTSETT»

Velg ønsket betalingsmåte og trykk «NESTE»

Når betaling er gjennomført vil du motta en E-post, dette er din ordrebekreftelse. Hvis den ikke kommer kort tid etter, sjekk søppelpost.

Når ordrebekreftelse er mottatt er ordren registrert hos Biosirk Norge og henting blir utført.

Varsel om henting blir sendt ut på SMS i forkant.